De dynamische driestaps-oplossing

Trioclear is een unieke, vrijwel onzichtbare oplossing om uw tanden recht te zetten en u een zorgeloze lach en zelfzeker gevoel te geven.
Vaak gaat een dergelijke procedure gepaard met drukgevoel en soms ook pijn, omdat de tanden in een nieuwe positie geduwd worden. Daarom heeft TrioClear de dynamische 3-staps oplossing ontwikkeld.

U krijgt voor iedere stap 3 aligners van verschillende dikte en sterkte: soft, medium en hard. Zo ontstaat er een meer geleidelijke verplaatsing van de tanden. Dit zorgt voor minder drukgevoel en meer comfort.

Bovendien zorgt het regelmatig wisselen van aligners voor meer zekerheid en een betere mondhygiëne.

Effectief

De behandeling bereikt in korte tijd een optimaal en precies resultaat.

Hygiënisch

Door het unieke drie-staps systeem wisselt u met regelmaat de aligners en is de kans op vieze en verkleurde aligners bij een juist gebruik nauwelijks aanwezig.

Uitneembaar

De aligners zijn op elk moment eenvoudig, snel uit de mond te nemen en opnieuw terug te plaatsen. Om de aligners bij het uithalen op de juiste wijze te bewaren wordt er een bewaardoosje meegeleverd.

Betaalbaar 

Over het algemeen is deze therapie goedkoper dan andere op maat gemaakte aligner systemen.

Transparant

Doordat de aligners van doorzichtig materiaal is gemaakt zijn ze nauwelijks zichtbaar in de mond. U kunt dus zorgeloos praten en lachen.

Comfortabel

De aligners zijn aangenaam glad, zonder brackets of metalen draden.

Traditionele beugels vs. onzichtbare beugels